Kyrkjene i Sande

torsdag 14 april

Orgelsommar

Orgelsommer i Sande

Orgelsommeren i Sande er en konsertserie som har bestått i femten år og som arrangeres hver sommer på Sandsøya i Sande kyrkje. Noen av konsertene har også vært lagt til naboøyen Kvamsøya. Her inviterer vi profesjonelle musikere fra inn– og utland til å presentere smakebiter fra sitt rikholdige repertoar i et særegent miljø ute i havgapet. Den musikalske spennvidden rekker fra det klassiske til det helt moderne. Programmet er variert: hovedfokus ligger på orgel og i tillegg kunne man høre instrumenter som trekkspill, balalayka, fele og piano. Publikummet kommer med fergen til og fra øyen og kan nyte god mat fra Dollstein husmorlag før og etter konserten. En fin opplevelse. Velkommen til Sandsøya!

Den norske kirke
KFUK KFUM